Paieška pagal kategoriją
Detali paieška

Radiatorius kondicionieriaus VALEO 509298

Grįžti į parduotuvę
-57%
Užsakius iki 14 val.
atsiimk Vilniuje per 1 d.d.

Radiatorius kondicionieriaus

Gamintojas: VALEO
Gamintojo kodas: 509298
Grupė: Aušinimo sistema
Pogrupis: Kondicionavimas

Grąžinimas: 14 d.
Garantija: 1 metai
Likutis: 1

Jei nesate tikri, ar detalė tiks Jūsų automobiliui, tvirtinant užsakymą galite užsakyti patikrinimą pagal kėbulo numerį.

Kaina nuo:
6.48 EUR
2.78 EUR
Į krepšelį
Užsakius iki 14 val. per kurjerį
atsiimk 1-2 d.d.

Pastaba. Jei detalės reikia greičiau pažiūrėkite "Kitus šios prekės pasiūlymus" arba susisiekite su mumis. Pristatymo terminai galioja užsakius prekę darbo dienomis (I-V) iki 14val. Užsakymai atlikti nedarbo dieną ar po 14 val. persikelia į kitą darbo dieną

Pristatymo informacija:
Užsakymams iki 99 Eur - 2.99 EUR
Užsakymams nuo 99 Eur pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAI. Atsiėmimas salone NEMOKAMAS visiems užsakymams.
Kiti „Radiatorius kondicionieriaus VALEO 509298“ pasiūlymai
Kiti perka
Informacija

Radiatorius kondicionieriaus VALEO 509298

Jei jums reikalinga Radiatorius kondicionieriaus siūlome šią prekę įsigyti elektroninėje parduotuvėje „Pigiausiosdalys.lt“ arba atvykus į lokalias parduotuves Vilniuje bei Šiauliuose. Gamintojo „VALEO“ tiekiamos aušinimo sistemos detalės garantuoja sklandų ir tinkamą variklio aušinimą. Tam, kad variklis neperkaistų, būtina gerai veikianti aušinimo sistema. Ją sudarančios automobilio dalys neretai kainuoja brangiai, o ir jų rasti ne visada pavyksta iš karto. Orientuodamiesi į kiekvieno kliento poreikius, siūlome įsigyti įvairias automobilio aušinimo sistemos detales žemesne kaina. Pasinaudokite akcija ir norimą prekę – Radiatorius kondicionieriaus – pirkite tik už 2.78 EUR. Galime pasiūlyti platų aukštos kokybės aušinimo sistemos dalių pasirinkimą ir žinomų gamintojų produkciją, pavyzdžiui bene vienų patikimiausių aušinimo radiatorių gamintoją „Niessens“ ar „NRF“. Susisiekite su „Pigiausiosdalys.lt“ konsultantais arba užsukite į parduotuves: patarsime ir konsultuosime, kurios autodalys tinkamos Jūsų automobilio modeliui. Radiatorius kondicionieriaus (509298) siunčiama pirkėjui su 14 dienų prekių grąžinimo garantija. Užsakymus per kelių dienų laikotarpį pristatome į bet kurį Lietuvos miestą. Taip pat, esant poreikiui galime atsiųsti šią detalę ir į daugelį užsienio valstybių – Norvegija, Anglija, Airija, Vokietija ir kt.