Paieška pagal kategoriją
Detali paieška

Stabilizatoriaus guma FEBI BILSTEIN 15620

Grįžti į parduotuvę
-50%
Užsakius iki 14 val.
atsiimk Vilniuje 1-2 d.d.

Stabilizatoriaus guma

Gamintojas: FEBI BILSTEIN
Gamintojo kodas: 15620
Grupė: Važiuoklės dalys
Pogrupis: Stabilizatoriaus dalys

Grąžinimas: 14 d.
Likutis: >10

Jei nesate tikri, ar detalė tiks Jūsų automobiliui, tvirtinant užsakymą galite užsakyti patikrinimą pagal kėbulo numerį.

Kaina nuo:
4.62 EUR
2.31 EUR
Į krepšelį
Užsakius iki 14 val. per kurjerį
atsiimk 2-3 d.d.

Pastaba. Jei detalės reikia greičiau pažiūrėkite "Kitus šios prekės pasiūlymus" arba susisiekite su mumis. Pristatymo terminai galioja užsakius prekę darbo dienomis (I-V) iki 14val. Užsakymai atlikti nedarbo dieną ar po 14 val. persikelia į kitą darbo dieną

Pristatymo informacija:
Užsakymams iki 99 Eur - 2.99 EUR
Užsakymams nuo 99 Eur pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAI. Atsiėmimas salone NEMOKAMAS visiems užsakymams.
Kiti „Stabilizatoriaus guma FEBI BILSTEIN 15620“ pasiūlymai
Kiti perka
Informacija

Stabilizatoriaus guma FEBI BILSTEIN 15620

Iš patikimų gamintojų tiekiamos važiuoklės dalys įvairių tipų automobiliams – elektroninėje autodalių parduotuvėje „Pigiausiosdalys.lt“ parduodamos itin gera kaina. Patikimoms kelionėms reikalingos tvirtos automobilių dalys, antraip, prasta važiuoklė greitai suges ir ją teks keisti nauja. Įvairūs važiuoklės ar kurios nors jos dalies gedimai atima daug laiko ir pastangų, be to, dažnai kainuoja nemažus pinigus. Tad net jei susidūrėte su panašiomis problemomis ir jums reikalinga ši važiuoklės dalis – Stabilizatoriaus guma – rekomenduojame rinktis autodalis iš plataus mūsų asortimento. Aukštos kokybės, patikima auto detalė Stabilizatoriaus guma gaminama kompanijos „FEBI BILSTEIN“, kuri ne vienus metus specializuojasi dalių automobiliams gamyboje. Siekiame, kad automobilių dalys būtų parduodamos pigiau, todėl taikome nuolaidas. Stabilizatoriaus guma irgi parduodama žemesne negu įprastai kaina (2.31 EUR). „Pigiausiosdalys.lt“ pasiūla – tik patikimos, aukštos kokybės, tinkamos sklandžiam darbui sudėtingomis sąlygomis ir važiavimui nelygiais keliais autodalys gera kaina iš žinomų gamintojų, tokių kaip „Meyle HD“. Užsisakykite reikalingą detalę savo automobiliui internetu arba atvykus į lokalias mūsų parduotuves Vilniuje arba Šiauliuose. Stabilizatoriaus guma (15620) bus atsiųsta į bet kurį Lietuvos miestą ar užsienio valstybę (Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija ir kt.) su 14 dienų grąžinimo garantija.