Paieška pagal kategoriją
Detali paieška

Duslintuvo pakabinimo guma FA1 123901

Grįžti į parduotuvę
-50%
Užsakius iki 14 val.
atsiimk Vilniuje 1-2 d.d.

Duslintuvo pakabinimo guma

Gamintojas: FA1
Gamintojo kodas: 123901
Grupė: Išmetimo sistema
Pogrupis: Duslintuvo surinkimo dalys

Grąžinimas: 14 d.
Likutis: 1

Jei nesate tikri, ar detalė tiks Jūsų automobiliui, tvirtinant užsakymą galite užsakyti patikrinimą pagal kėbulo numerį.

Kaina nuo:
3.06 EUR
1.53 EUR
Į krepšelį
Užsakius iki 14 val. per kurjerį
atsiimk 2-3 d.d.

Pastaba. Jei detalės reikia greičiau pažiūrėkite "Kitus šios prekės pasiūlymus" arba susisiekite su mumis. Pristatymo terminai galioja užsakius prekę darbo dienomis (I-V) iki 14val. Užsakymai atlikti nedarbo dieną ar po 14 val. persikelia į kitą darbo dieną

medžiaga: guma;

Pristatymo informacija:
Užsakymams iki 99 Eur - 2.99 EUR
Užsakymams nuo 99 Eur pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAI. Atsiėmimas salone NEMOKAMAS visiems užsakymams.
  • 852719
  • 90128194
Kiti „Duslintuvo pakabinimo guma FA1 123901“ pasiūlymai
Kiti perka
Informacija

Duslintuvo pakabinimo guma FA1 123901

Mūsų prekių kataloge yra bene visos svarbios autodetalės, kad Jūsų automobilio išmetimo sistema veiktų sklandžiau. Rinkitės tik aukštos kokybės ir iš patikimų gamintojų tiekiamas autodalis. Duslintuvo pakabinimo guma (123901) šiuo metu parduodama su akcija. Pasinaudojus specialia nuolaida Duslintuvo pakabinimo guma Jums tekainuos tik 1.53 EUR. Šios automobilio dalys yra gaminamos kompanijos „FA1“, kurių produkcija visame pasaulyje žinoma kaip patikima bei ilgaamžė. Tvarkinga išmetimo sistema mažina kuro sąnaudas, nėra tokia kenksminga aplinkai, o važiuojant automobiliu nejuntamas nemalonus kvapas. Pastebėjus kokius nors keistus kvapus, sklindančius iš Jūsų automobilio važiuojant ar jį užkūrus, matant iš išmetimo vamzdžio kylančius dūmų kamuolius, vertėtų sunerimti ir apžiūrėti techninę mašinos būklę. Sugedusi viena ar kita išmetimo sistemos grandis gali sukelti įvairių problemų. Paprastas ir greitas sprendimo būdas, sugedus tam tikrai išmetimo sistemos detalei, yra senos autodalies pakeitimas nauja. Elektroninėje detalių automobiliams parduotuvėje „Pigiausiosdalys.lt“ rasite pačias įvairiausias išmetimo sistemos dalis skirtingiems automobilių modeliams. Negana to, prekių kainos yra žemesnės negu daugelyje kitų prekybos vietų. Užsisakyti reikalingas automobilių detales – Duslintuvo pakabinimo guma ir kita – galite internetu arba atvykus į lokalias „Pigiausiosdalys.lt“ parduotuves Vilniuje bei Šiauliuose. Su 14 dienų prekių grąžinimo garantija parduodamos autodalys siunčiamos į visus Lietuvos miestus. Esant pageidavimui užsakymus pristatome ir į daugelį Europos šalių.