Paieška pagal kategoriją
Detali paieška

Jungiklis stop žibintų FAE 24460

Grįžti į parduotuvę
-41%
Užsakius iki 14 val.
atsiimk Vilniuje per 1 d.d.

Jungiklis stop žibintų

Gamintojas: FAE
Gamintojo kodas: 24460
Grupė: Stabdžių sistema
Pogrupis: Būgniniai stabdžiai (diskai, kaladėlės)

Grąžinimas: Negrąžinama prekė
Likutis: 1

Jei nesate tikri, ar detalė tiks Jūsų automobiliui, tvirtinant užsakymą galite užsakyti patikrinimą pagal kėbulo numerį.

Kaina nuo:
12.92 EUR
7.63 EUR
Į krepšelį
Užsakius iki 14 val. per kurjerį
atsiimk 1-2 d.d.

Pastaba. Jei detalės reikia greičiau pažiūrėkite "Kitus šios prekės pasiūlymus" arba susisiekite su mumis. Pristatymo terminai galioja užsakius prekę darbo dienomis (I-V) iki 14val. Užsakymai atlikti nedarbo dieną ar po 14 val. persikelia į kitą darbo dieną

darbinis režimas: mechan.; polių skaičius: 2;

Pristatymo informacija:
Užsakymams iki 99 Eur - 2.99 EUR
Užsakymams nuo 99 Eur pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAI. Atsiėmimas salone NEMOKAMAS visiems užsakymams.
  • 61 311 378 207
  • 61 311 378 208
  • 61 311 378 209
  • 61 318 360 420
Kiti „Jungiklis stop žibintų FAE 24460“ pasiūlymai
Kiti perka
Informacija

Jungiklis stop žibintų FAE 24460

Automobilio stabdžių sistemos dalys geromis kainomis – siekiame, kad kiekvienas žmogus, pirkęs autodalis internetu arba atvykęs į lokalias „Pigiausios dalys“ parduotuves liktų patenkintas aukštos kokybės detale bei žema jos kaina. Įvairiems klientų poreikiams ir skirtingiems automobilių modeliams sudarėme platų autodalių asortimentą: galime pasiūlyti labai pigios, tačiau patikimų gamintojų produkcijos. Prekių kataloge rasite „EGT“, „BRP“ bei ypatingai aukštos kokybės automobilių dalis gaminančias kompanijas - „Textar“, „Zimmermann“, „Brembo“ ir „ATE“. Jums reikalinga prekė – Jungiklis stop žibintų (24460) – dabar parduodama su akcija (7.63 EUR). Gamintojo „FAE“ sukurta ir tiekiama auto detalė užtikrina sklandų automobilio stabdymą ir apsaugo nuo nelaimingų atsitikimų kelyje. Jungiklis stop žibintų – tai garantas, kad automobilis sustos greitai ir tada, kada reikia. Priklausomai nuo individualių pirkėjo poreikių, visos stabdžių sistemai būtinos detalės rodomos šioje kategorijoje. Automobilių dalys ir stabdžių sistemos elementai gali būti perkami atvykus į lokalias „Pigiausiosdalys.lt“ parduotuves Vilniuje bei Šiauliuose. Taip pat galite užsisakyti auto detales net neišėjus iš namų – Jungiklis stop žibintų ir kitos autodalys internetu gera kaina. Automobilio detalę pristatysime į bet kurią Lietuvos vietą arba atsiųsime į Angliją, Airiją, Norvegiją, Daniją, Vokietiją bei kitas užsienio šalis.