Paieška pagal kategoriją
Detali paieška

Tarpinė pavarų dežės Topran 201 539

Grįžti į parduotuvę
-50%
Užsakius iki 14 val.
atsiimk Vilniuje 1-2 d.d.

Tarpinė pavarų dežės

Gamintojas: Topran
Gamintojo kodas: 201 539
Grupė: Sankaba ir pavarų dėžė
Pogrupis: Pavarų dežė

Grąžinimas: 14 d.
Likutis: 1

Jei nesate tikri, ar detalė tiks Jūsų automobiliui, tvirtinant užsakymą galite užsakyti patikrinimą pagal kėbulo numerį.

Kaina nuo:
3.9 EUR
1.95 EUR
Į krepšelį
Užsakius iki 14 val. per kurjerį
atsiimk 2-3 d.d.

Pastaba. Jei detalės reikia greičiau pažiūrėkite "Kitus šios prekės pasiūlymus" arba susisiekite su mumis. Pristatymo terminai galioja užsakius prekę darbo dienomis (I-V) iki 14val. Užsakymai atlikti nedarbo dieną ar po 14 val. persikelia į kitą darbo dieną

cheminės ypatybės: be asbesto;

Pristatymo informacija:
Užsakymams iki 99 Eur - 2.99 EUR
Užsakymams nuo 99 Eur pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAI. Atsiėmimas salone NEMOKAMAS visiems užsakymams.
  • 07 55 160
  • 7 55 160
  • 90345458
Kiti „Tarpinė pavarų dežės Topran 201 539“ pasiūlymai
Kiti perka
Informacija

Tarpinė pavarų dežės Topran 201 539

Didelis aukštos kokybės sankabų bei pavarų dėžių pasirinkimas – prekiaujame tokių žinomų gamintojų, kaip „Sachs“, „LUK“, „Valeo“ ir kitų kompanijų auto dalimis pigiau. Saugią kelionę automobiliu ir lengvą pavarų junginėjimą garantuoja viena iš svarbiausių sankabos bei pavarų dėžės sistemos detalių – Tarpinė pavarų dežės. Elektroninėje automobilių dalių parduotuvėje „Pigiausiosdalys.lt“ gamintojo „Topran“ tiekiama detalė – Tarpinė pavarų dežės – parduodama žemesne negu įprastai kaina. Įsigijus šią automobilio dalį, pažymėtą akcijos ženklu, sutaupysite, o patikimas sankabos bei pavarų dėžės elementas Jus pasieks per kelių dienų laikotarpį. Galime pasiūlyti įvairių modelių automobiliams tinkamas sankabos bei mechaninės ar automatinės pavarų dėžės detales. Optimalus važiavimas skirtingomis pavaromis ir sklandus sankabos darbas užtikrins saugesnę kelionę ir nekenks kitoms automobilio sistemoms. Pasinaudokite nuolaidomis ir pirkite reikalingą detalę pigiau: Tarpinė pavarų dežės (201 539) dabar kainuoja tik 1.95 EUR. Užsisakyti kompanijos „Topran“ detalių galite tiek internetu, tiek atvykus į „Pigiausiosdalys.lt“ parduotuves Vilniuje arba Šiauliuose. Elektroninėje parduotuvėje suformavus Jums reikalingų prekių krepšelį, jos bus pristatytos į pageidaujamą Lietuvos vietą. Ne tik į visus šalies miestus, bet ir į daugelį užsienio valstybių siunčiamos automobilių dalys leidžia įsigyti aukštos kokybės auto detalių kur kas mažesne nei rinkos kaina.