Vožtuvų dangtelio tarpinė TOYOTA AVENSIS Combi (T25) Variklio dalys Variklio tarpinės
Atgal
  •             Vožtuvų dangtelio tarpinė BGSILC gera kaina internetu

Vožtuvų dangtelio tarpinė (BGSILC)

  • Detalės gamintojas: manuf img
Detalės nuotrauka yra tik bendras pavyzdys, tai nėra Jūsų automobilio detalės nuotrauka.
Kaip pirkti
  • 1
    Suraskite reikiamą detalę. Pridėkite visas reikiamas dalis „Į užklausą“ ir spauskite „Siųsti užklausą“.
  • 2
    Gausite specialisto parengtą automobilio dalių komercinį pasiūlymą su kainomis:
    • Pigiausią variantą
    • Geros kokybės
    • Aukščiausios kokybės
  • 3
    Jei pasiūlymas Jums tiks reikiamas automobilių dalis galėsite įsigyti atsiskaitydami grynais, pavedimu ar kortele.
Sužinoti automobilio dalių kainas ir jas užsakyti taip pat galite: Naujiena! Akcijų katalogas ieškok pats ir pirk iškarto 24/7 www.pigiausiosdalys.lt/lt/akcijos/ jau virš 1 mln.  skirtingų automobilių dalių akcijų. Iš akcijų katalogo dar pigiau ir greičiau.
medžiaga silikonas
temperatūros diapazonas [°C] 60

Vožtuvų dangtelio tarpinė - TOYOTA AVENSIS Combi (T25) variklio sistemos detalė, kuri padeda sandariai užsukti vožtuvų bloką.
Dažniausios TOYOTA AVENSIS Combi (T25) vožtuvų dangtelio tarpinės gedimo priežastys gali būti išoriniai pažeidimai ardant ar remontuojant automobilio variklį, karštis, ilgi automobilio variklio eksploatavimo metai. Pažeista ar suskilinėjusi TOYOTA AVENSIS Combi (T25) vožtuvų dangtelio tarpinė turi būti pakeistas nauja, nes ši detalė yra labai svarbi visai automobilio variklio sistemai. Pro nesandarų, tinkamai neužsuktą TOYOTA AVENSIS Combi (T25) vožtuvų dangtelį iš aplinkos prasiskverbęs skystis ar nešvarumai gali būti variklio sistemos gedimų priežastimi.
Norėdami pakeisti ir atsukti vožtuvų dangtelį ir pakeisti TOYOTA AVENSIS Combi (T25) vožtuvų dangtelio tarpinę, būkite įsitikinę, kad automobilio variklio sistema yra atjungta ir atvėsusi.
Saugoma ir prižiūrima TOYOTA AVENSIS Combi (T25) vožtuvų dangtelio tarpinė tarnaus ilgai ir efektyviai. Pigiausiosdalys.lt - TOYOTA AVENSIS Combi (T25) vožtuvų dangtelio tarpinė ir kitos automobilių dalys internetu gera kaina.
Be to, siūlome Jums naujieną - akcijų katalogą. Spausk čia - https://www.pigiausiosdalys.lt/lt/akcijos/ ir rask jau virš 760 000 skirtingų automobilių dalių akcijų. Išbandyk jau šiandien ir sutaupyk.