Radiatorius variklio aušinimo OPEL OMEGA B (25_, 26_, 27_) Aušinimo sistema Radiatoriai ir jų dalys
Atgal

Radiatorius variklio aušinimo (8MK 376 704-541)

  • Originalus detalės kodas: 52 46 3049
  • Originalus kodas: 52463050
  • Originalus kodas: 63 02 006
  • Detalės gamintojas: manuf img
Kaip pirkti
  • 1
    Suraskite reikiamą detalę. Pridėkite visas reikiamas dalis „Į užklausą“ ir spauskite „Siųsti užklausą“.
  • 2
    Gausite specialisto parengtą automobilio dalių komercinį pasiūlymą su kainomis:
    • Pigiausią variantą
    • Geros kokybės
    • Aukščiausios kokybės
  • 3
    Jei pasiūlymas Jums tiks reikiamas automobilių dalis galėsite įsigyti atsiskaitydami grynais, pavedimu ar kortele.
Sužinoti automobilio dalių kainas ir jas užsakyti taip pat galite: Naujiena! Akcijų katalogas ieškok pats ir pirk iškarto 24/7 www.pigiausiosdalys.lt/lt/akcijos/ jau virš 1 mln.  skirtingų automobilių dalių akcijų. Iš akcijų katalogo dar pigiau ir greičiau.
gylis [mm] 26
ilgis [mm] 652
plotis [mm] 449
transmisijos tipas automatinė pavarų dėžė
transmisijos tipas mechaninė transmisija
transporto priemonės įranga Transporto priemonėms su oro kondicionavimo sistema.

Radiatorius aušina variklyje įkaitusį skystį ir atiduoda šilumą į aplinką. Ji sudaro viršutinis ir apatinis bakeliai, atraminėmis plokštelėmis sujungti su šerdimi. Viršutiniame bakelyje yra įpylimo anga su dangteliu. Prie jo pritvirtintas jungiamasis vamzdis, pro kurį skystis iš termostato korpuso teka į radiatorių. Vamzdeliu iš radiatoriaus išeina garai. Prie apatinio bakelio pritvirtintas jungiamasis vamzdis skysčiui iš radiatoriaus į siurblį tiekti ir išleidimo čiaupas. Viršutiniai ir apatiniai radiatoriaus bakeliai ir atraminės plokštės, kurios juos sutvirtina. Šiuo metu gaminami aliuminiai radiatoriai, kurie yra daug lengvesni nei žalvariniai ir gerai atiduoda šilumą į aplinką. Vamzdeliai išdėstomi keliomis eilėmis koridorine sistema arba šachmatine tvarka. Jų galai prilituoti prie atraminių plokščių, pritvirtintų prie radiatoriaus bakelių. Vamzdeliai ir plokštelės plonu sluoksniu alavuojamos, kad nekoroduotų. Prie užpakalinės radiatoriaus šerdies pusės pritvirtintas ventiliatoriaus kreipiamasis gaubtas. Jame sukasi ventiliatoriaus sparnuote.Išbėgus aušinimo skysčiui, iš bėdos, galima įpilti vandens, prakiurusią žarnelę galima užklijuoti izoliacine juostele, tačiau radiatorių teks keisti, jeigu jis leidžia skysčius. Parduotuvėse galima rasti įvairių aušinimo sistemos hermetikų, tačiau, hermetikai - laikina ir ne visada ( kartais ir kenkianti) priemonė. Tad patariame nedelsti, nežaisti su hermetikais, o kuo skubiau pristatyti automobilį specialistams.
Be to, siūlome Jums naujieną - akcijų katalogą. Spausk čia - https://www.pigiausiosdalys.lt/lt/akcijos/ ir rask jau virš 760 000 skirtingų automobilių dalių akcijų. Išbandyk jau šiandien ir sutaupyk.